Angostura je jedným z najvýznamnejších výrobcov rumu v celom karibskom regióne. Názov 1787 pripomína rok výstavby prvého cukrovaru v Trinidade na slávnej cukrovej plantáži Lapeyrouse. Rok 1787 označuje začiatok nezastaviteľného rozvoja výroby rumu v Trinidade v tom istom čase. Karibský rum bol známy na celom svete už koncom 18. storočia. Je to prémiový 15-ročný rum, ktorý je podporený viac ako 130 ročnými skúsenosťami v oblasti výroby rumu. Je to fascinujúci alkohol destilovaný z melasy.
Angostura má mahagónový odtieň s nádychmi bronzu. Rum je krásne vyvážený, so sladkým buketom banánov, sušeného ovocia a dubu, premiešanými s tónmi jabĺk. Jeho chuť nesie náznak sušených sliviek a sladkých zaoblených dubových tónov, ktoré sú previazané s jemnými karamelovými akcentami, s dlhým a ostrým záverom.
Best Sellers