S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

+421 911 82 82 80 PO-PIA 9:00-18:00 SO 9:00-12:00 NE ZATVORENÉ

TOVAR V AKCII

2016, Colchagua Valley, víno červené, suché, 0.75l

naša cena 16,98 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

Balenie: 45 x 35 x 33 cm

naša cena 39,60 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

Crema alla Mandorla, 190g

naša cena 9,90 EUR
skladom
novinka
akcia
top produkt

KONTAKTY

DOM VÍNA ŽILINA
P. O. Hviezdoslava 689/8
010 01 Žilina
tel: +421 911 82 82 80
kupvino(a)kupvino.sk

Úvod » Francúzsko » Alsasko » Gustave Lorentz » Gustave Lorentz - Crémant d’Alsace Zéro Dosage


        

Gustave Lorentz - Crémant d’Alsace Zéro Dosage

šumivé víno, biele, suché, Brut Nature, 0.75l

skladom

 

novinka akcia top produkt

Transparentná história cien
naša cena bez DPH : 18,25 EUR
naša cena s DPH (20 %):
21,90 EUR

do košíka:
  ks  

Svetlo žltá až číra farba s jemnými a dlhotrvajúcimi bublinkami. Jemná a okúzľujúca vôňa po bielych kvetoch prechádzajúcich do jablka a hrušiek.
Chuť je jemná, veľmi príjemná s osviežujúcimi bublinkami s náznakmi po citrusoch a bielej hrušky.

Odroda:
75% Auxerrois/Pinot Blanc
22% Chardonnay Pinot Noir
3% Riesling

Tento Crémant d´Alsace Zéro Dosage je vhodný ako aperitív ku všetkým oslavám, najlepšie podávaný medzi 5 a 7°C.

Výroba tohto Cremant d´Alsace si vyžaduje veľmi prísne podmienky výroby a nepretržitú starostlivosť.
Vlastnoručne sa zberá len to najlepšie hrozno (bez akéjkoľvek stopy hniloby), ďalej sa starostlivo presunie do lisu s ohľadom na pravidlá totožné s “Méthode Champenoise”.

Po tradičnej fermentácii „Vin de Base“ v nerezových tankoch  sa v samotnej fľaši uskutočňuje druhá fermentácia „Prise de mousse“ v chladných pivniciach.
Tento prírodný fenomén si vyžaduje súčasne trpezlivosť a starostlivosť o každú fľašu.

Po dvojročnom období dozrievania „Sur lattes“ sa fľaše rotujú postupne počas 4 dní z horizontálnej do vertikálnej polohy, aby sa usadeniny kvasiniek nahromadili v hrdle fľaše.

V okamihu „dégorgement“ je hrdlo fľaše zamrznuté a v uzavretom ľade je sediment vystreľovaný prirodzeným tlakom.
Následne sa pridá požadované množstvo expedičného likéru, na fľašu sa dá korok a zadrôtuje sa.
b

Zvyškový cukor: 1,35 g/l
Celkové kyseliny: 7,3g/l

Limitovaná edícia: 3000 fliaš

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Best Sellers

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NDVkNTdiN
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: