Chutné a plné ragú pripravené z mäsa prvotriednej kvality, lahodných talianskych paradajok a korenia. Omáčka je pripravená veľmi pomalým varením. Ideálna je na polentu alebo cestoviny.
Gran Cucina je rodinná farma a firma, ktorá vznikla už na začiatku 20. storočia a nesie v sebe všetku tradíciu piemontskej kuchyne. Tradícia tejto rodinnej spoločnosti sa začala písať už v roku 1944.
Roky skúseností s remeselnou výrobou rôznych gastronomických špecialít, s použitím najkvalitnejších prírodných ingrediencií bez pridania akéhokoľvek farbiva alebo konzervačného prostriedku, výroba delikates podľa starých tradičných kuchárskych metód a receptov. Vytvárajú kúzelný svet chutí, aby vyhoveli tým najnáročnejším labužníkom a znalcom dobrého jedla.
Zloženie: bažantie mäso 35%, talianska paradajková dužina, olivový olej, cibuľa, zeler, mrkva, červené víno, soľ, cesnak, biele korenie.
Nutričné hodnoty na 100g: energia 1122kJ/272kcal, tuky 26g z toho nasýtené 6,2g, sacharidy 1,4g z toho cukry 0,5g, bielkoviny 6,6g, soľ 1,5g.